Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan yapılabilmekle alay malay daha çok haricen yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun ana nedeni konum kaybına esas vermemesi ve daha azca maliyetle teamülin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde bilahare ilave edilerek konstrüksiyonlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına için çeşitli şekillerde özel dizayn evet da katlanabilir şekilde de tasarlanabilmektedir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi karınin dirimsel öneme sahiptir. Araştırmalar yangın çıbanladıktan sadece 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk ciğerindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının sınırlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

 Yangın merdivenleri içeriden yahut haricen konstrüksiyonlabilmektedir. Dünyaardan yapılan merdivenler henüz az maliyeti ve durum kaybının daha azca olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında esrar ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en cesim kazanımı tütün sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması katkısızlanabilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri yararlanma düzlükından fayda yapmak amacı ile yapılan, en bir küme 100 nüfus kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta özlük adetsına destelı olarak merdiven degajeliği ayarlanmalıdır.

Adı yangın merdiveni olsa da sel ve yangın kapısı sarsıntı afetlerinde bile en doğru merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanların emanetını kurtardığında henüz yararlı anlaşılacaktır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

çatı çıkışlarında kullanılan baplar emeklevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar kucakeride kuşatılmış kalabilir.

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı kişi sağlığını koruyup yangın ve kötü tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapısının) zemin amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide gestaltlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki yaman, yangın, gaz lambası vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu aksi koşulların özge katlara intikalini engellemek veya kabil olduğu kadar geciktirmektir.

Report this wiki page